en-USsv-SEnb-NOda-DKet-EElt-LTfi-FI
  • Jaamme intohimosi!

    Tervetuloa Nevotexille!
JOSKUS ASIAT KAUNISTUVAT VANHETESSAAN.

Nevotex ei ole ainoastaan Skandinavian suurin kankaiden, nahan sekä verhoilu- ja sisustusmateriaalien tukkukauppias. Se on myös yksi vanhimmista – ja iloksemme myös menestyksekkäimmistä. Kaikki alkoi Nässjössä vuonna 1886, kun Henry I.C. Lovegrove perusti vanutehtaan. Jo silloin asiakkaiden joukossa oli paljon huonekaluliikkeitä. Vuosien mittaan yrityksen toiminnan painopiste siirtyi kokonaan tukkukaupan puolelle.


SKANDINAVIA JA BALTIAN MAAT

Vuosien mittaan olemme tuoneet markkinoille lukemattomia uusia, innovatiivisia, ympäristöystävällisiä tuotteita, jotka tukevat asiakkaidemme luovuutta, käsityötaitoja ja teollista tuotantoa. Emme koskaan tyydy lepäilemään laakereillamme – kehitämme tuotevalikoimaamme jatkuvasti, kuosi- ja materiaalitrendejä ennakoiden. Meillä on ompelimo Virossa sekä myyntiyhtiöitä Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, Liettuassa ja Suomessa. Lähes sadan hengen tiimimme intohimona ovat kuosit, värit ja tekstuurit.


 

TuotemerkitUnited Fabrics on mittava sisustustekstiilikokoelmamme. Täydennämme sitä aktiivisesti yhteistyössä maailman johtavien kutomojen kanssa. Nevotex on itsenäinen toimija, jolla on vapaus valita yhteistyökumppaninsa. Se näkyy myös valikoimamme monipuolisuudessa.


Lue lisää United Fabrics -kokoelmasta


Nevotex United Leather on verhoilunahka- ja keinonahkakokoelmamme. Olemme alan asiantuntijoita ja tarjoamme laajan valikoiman tuotteita markkinoiden parhailta valmistajilta. Huippulaatuinen nahka vähentää materiaalihukkaa ja siten myös kustannuksia.


Lue lisää United Leather -kokoelmasta
Tervetuloa Nevotexille!

Tuotekuvasto 2019-2020

Tuotekuvasto 2019-2020 sisältää 241 sivua täynnä tuotteita sinulle ja yrityksellesi – klikkaa tästä selataksesi kuvastoa verkossa.Hae tuotteita

Hae koko tuotevalikoimastamme. HUOMAATHAN: Kaikki tuotetiedot ovat toistaiseksi ruotsinkielisiä.
Esittelytila Studio B3

Toivotamme sinut tervetulleeksi esittelytilaamme Tukholmassa. Löydät sen osoitteesta Barnhusgatan 3. Avoinna arkipäivisin klo 9:00–16:30. Tervetuloa inspiroitumaan!CASES by Nevotex