Myyntiin tulosnälkäinen edustaja
Asiakasyrityksemme Nevo Borg kuuluu Nevotex konserniin, joka on Skandinavian suurin kankaiden, nahan sekä verhoilu- ja sisustusmateriaalien tukkukauppias. Se on myös yksi vanhimmista ja menestyksekkäimmistä alan yrityksistä. Vuosien mittaan yritys on tuonut markkinoille lukemattomia uusia, innovatiivisia, ympäristöystävällisiä tuotteita, jotka tukevat heidän asiakkaidensa luovuutta, käsityötaitoja ja teollista tuotantoa. Nevotexillä on ompelimo Virossa sekä myyntiyhtiöitä Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, Liettuassa ja Suomessa. Lähes sadan hengen tiimin intohimona ovat kuosit, värit ja tekstuurit. Suomen organisaatiossa työskentelee viisi henkilöä. Lue lisää osoitteesta: www.nevoborg.fi

Etsimme asiakkaallemme

MYYNTIIN TULOSNÄLKÄISTÄ EDUSTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluu Nevo Borg Oy:n valikoiman myynti sekä uusien asiakassuhteiden luominen mm. projektimyynnin, sisutusarkkitehtien ja teollisuuden edustajien parissa. Olet liikkeellä yli puolet työajastasi käyttäen aikasi jo olemassa olevien asiakkaiden palvelemiseen sekä uusasiakashankintaan brändilähettiläänä. Lisäksi pääset vaikuttamaan yrityksen markkinointiin ja osallistut alan tapahtumiin, kuten messuille.

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on muutaman vuoden kokemus aktiivisesta liikkuvasta myyntityöstä ja sen mukanaan tuomista haasteista. Osaat ohjata työpäiviäsi itsenäisesti paikasta ja ajasta riippumatta. Sinulla on jatkuva halu kehittyä ja oppia uutta.

Tulet työskentelemään tärkeässä roolissa Nevotex Groupissa. Kanssasi Suomessa työskentelee osaava viiden hengen organisaatio. Valtaosa työstäsi tapahtuu suomeksi, mutta tulet tarvitsemaan englantia mm. raportoidessasi Ruotsiin. Sinulla on matkustusvalmius tarvittaessa koko Suomen alueella, vaikka pääpaino on Etelä-Suomessa. Alan kokemuksen ja verkostot katsomme eduksi, mutta niiden puuttuminen ei ole este tehtävässä menestymiselle.
 
Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ja näkyvän roolin yhdessä alansa menestyksekkäimmistä yrityksistä. Kattavan perehdytyksen Lahdessa ja ammattitaitoiset työkaverit. Etuihisi kuuluvat työsuhdeauto ja etätyömahdollisuus. Lahdessa asiointia tulee noin pari kertaa kuukaudessa.

Lisätiedot:
Täytä hakemuksesi www.voima.info -sivujemme kautta ja liitä mukaan englannin kielinen ansioluettelosi palkkatoiveineen. Voima vastaa koko rekrytointiprosessista, joten mahdolliset yhteydenotot ainoastaan Voiman yhteyshenkilön kautta. Yhteyshenkilönä Voimassa toimii Heidi Lihr, p. 050 502 6069, heidi.lihr@voima.info