en-USsv-SEnb-NOda-DKet-EElt-LTfi-FI

United Fabrics on mittava sisustustekstiilikokoelmamme. Päivitämme sitä aktiivisesti yhteistyössä maailman johtavien kutomojen kanssa. Nevotex on itsenäinen toimija, jolla on vapaus valita yhteistyökumppaninsa. Se näkyy myös valikoimamme monipuolisuudessa. Teemme yhteistyötä koko maailman johtavien toimittajien kanssa ja valitsemme myyntiin ainoastaan huippulaadukkaita, tyylikkäitä ja ympäristöystävällisiä tuotteita. Nevotexin myymien kankaiden on kestettävä kovaa käyttöä. Myös ympäristöystävällisyys on meille ehdottoman tärkeää. Avullamme yrityksesi on helppo saavuttaa ympäristötavoitteensa – meiltä löydät ympäristömerkittyjä tekstiilejä, jotka täyttävät tiukimmatkin vaatimukset.

 

United Fabrics

Tavoitteemme on pysyä askeleen edellä, etenkin kuosien osalta. Etsimme jatkuvasti markkinoilta uusia tekniikkoja ja materiaaleja. Seuraamme aktiivisesti myös erilaisia trendianalyyseja ja messutapahtumia, jotta olisimme aina ajan tasalla. United Fabrics -kokoelmaamme laajennetaan jatkuvasti, joten koko valikoimaamme on mahdotonta esittää tuotekuvastoissa. Tutustu tuotteisiin verkkosivuillamme tai tilaa mallikirja! Mallikirjamme sisältävät aina kaikki saatavilla olevat värit ja sävyt, organisoituna. Näin niitä on helppo esitellä asiakkaille tai selailla suunnitteluosaston kollegojen kanssa. Nevotex on sitoutunut jatkuvuuteen – voit aina luottaa siihen, että klassikkokankaitamme on saatavilla!

nike helsinki michael kors laukut michael kors lompakko ralph lauren helsinki nike suomi new balance suomi polo ralph lauren outlet ray ban suomi ray ban aurinkolasit new balance kengät uggs sko nike sko polo ralph lauren dame oakley norge parajumpers norge oakley briller polo ralph lauren salg parajumpers salg