en-USsv-SEnb-NOda-DKet-EElt-LTfi-FI

Unelmatehdas

Nevotexin tehdas Narvassa on nykyaikainen tuotantolaitos, joka hyödyntää uusimpia teknologisia ratkaisuja. Kokemuksemme ja laitteidemme avulla voimme valmistaa kaikenlaisia tuotteita tekstiileistä, nahasta, keinonahasta ja kuomukankaasta. Tuoreimpia hankintojamme on tietokoneella ohjattava leikkuri, joka lyhentää toimitusaikojamme entisestään. Erikoisompelukoneidemme ansiosta joustavuutemme on huippuluokkaa ja pystymme ompelemaan myös monimutkaisia yksityiskohtia. Tehtaamme pinta-ala on yli 4 000 m2 ja se työllistää 50 ammattilaista.

 

Unelmatehdas. Sillä nimellä me kutsumme tekstiilitehdastamme Narvassa, Virossa, jossa teemme ideoistasi totta ja otamme vastuun kokonaisvaltaisesta ratkaisusta aina lopputuotteeseen asti. Ensiluokkainen laatu ja toimitusvarmuus ovat toimintamme kulmakiviä. Narvan valinta toimipaikaksemme ei ollut sattumaa: alue tunnetaan pitkästä tekstiiliperinteestään, joten voit luottaa henkilöstömme kokemukseen ja ammattitaitoon. Olemme löytäneet täältä käsityötaidon ja huolellisuuden, jota me ja asiakkaamme edellyttävät. Meiltä ei myöskään ole pitkä matka Skandinavian ja Manner-Euroopan markkinoille. Tekstiilitehtaamme on Nevotexin kokonaan omistama tytäryhtiö, jolla on ruotsalaisjohto.

Valitse meidät luovaksi kumppaniksesi
Hyödynnä asiantuntemustamme ja tuotantokykyämme säännöllisesti tai kun haluat toteuttaa mittavan hankkeen. Otamme vastaan toimeksiantoja huonekaluteollisuudelta sekä vene-, asuntovaunu- ja autovalmistajilta. Meillä on laaja kokemus henkilökohtaisten apuvälineiden ompelutöistä, ja autamme mielellämme sisustussuunnittelijoita ja verhoilijoita töiden viimeistelyssä, esimerkiksi hotellien ja ravintoloiden konseptisuunnittelussa. Leikkaamme ja ompelemme kaikkia materiaaleja: tekstiilejä, kuomukangasta sekä kaikenlaista keino- ja aitoa nahkaa.

Aktiivinen yhteydenpito
Asiakkaanamme saatte meiltä henkilökohtaisen yhteyshenkilön. Projektitiimimme Nevotexilla Ruotsissa laatii tarjouksen toiveidenne pohjalta ja varmistaa tiiviin yhteydenpidon ja korkean laadun hankkeen alusta loppuun. Meidät tunnetaan toimitusvarmuudesta, lyhyistä toimitusajoista, selkeistä tiedoista ja tinkimättömästä, ensiluokkaisesta laadusta.